2011 plannen voor de schilderweek


De schilderweek van 2011 gaat weer gehouden worden in Drenthe.

Gelegen in de zuidwesthoek van het oude Drenthe, in de nabijheid van Havelte en Diever en Dwingeloo, biedt Atelier dell’ Arte een sfeervol onderkomen.

Een uitgesproken inspirerende plek voor een creatief verblijf.

Het centrum is gevestigd in een Saksische boerderij met een gerenoveerd koetshuis.

We beschikken over een ruim atelier en diverse werkplaatsen, een aantal een- en tweepersoonskamers met eigen opgang en zonneterras, een recreatieruimte, woonkamer met gezellige haard, sanitaire voorzieningen en een volledig uitgeruste keuken. Rond de gebouwen ligt een grote bloemen- en beeldentuin met diverse terrassen, prieeltjes en een eigen zwembad.

Het Koetshuis

Het koetshuis is geschikt voor max. 12 personen en is voorzien van 5 stijlvolle 2 persoons themakamers. De romantische "1001 nachtkamer" waarin u weg kunt dromen in oosterse sferen of kiest u liever voor de mooie heldere "Kitsch kamer" een mengeling van kunst en kitsch met een knipoog naar barok.

Op de begane grond vindt u de mysterieuze "Gaudi kamer" vol prachtige mozaïeken. "Dell Afrique" neemt u mee op safari en in "Onder de wolken" beleeft u het Hollandse landschap optimaal.

Het Koetshuis beschikt over 2 badkamers. Een luxe met ligbad en toilet en een met doucheruimte en toilet. Geniet je ook zo van avonden buiten? De prachtige overdekte (met houtkachel te verwarmen) veranda zal hier zeker aan bijdragen.

Inclusief: Het arrangement is op basis van Vol Pension en toeristenbel., € 525.-p.p.

Exclusief: Linnengoed: € 6.00 of zelf meenemen, er zijn dekbedden. Handdoekenset: € 4.00.

Er kunnen maximaal 10 mensen mee . Heb je interesse meld je dan snel aan(jose.dicker@ziggo.nl), de animo is evenals vorige jaren weer groot.
Geen opmerkingen: