Schilderweek in Frankrijk

Dit jaar zijn we er eens vroeg bij, met het kenbaar maken van onze plannen.Ik nodig ieder die zin heeft van harte uit om met ons mee te gaan schilderen in Le Vieux Chateau, dat in Poison Les Faul, een dorpje in de Marne streek ligt, in noord/oost Frankrijk.



De begeleidende docent is Jan van Krieken van Huessen,. Kunstschilder en “Pensionado” van de “Arnhemse Academie”. Hij heeft een zeer persoonlijke individuele manier van begeleiding geven . Hij volgt de cursist in zijn/haar vraag. Weinig of veel ervaring, Jan haakt aan bij wat een ieder graag wil bereiken. Hij is erg vriendelijk en geduldig.



De standaard informatie, folder/website, van het Chateau, geven alvast een indruk van het huis met zwembad en omgeving. Veel informatie die je leest, is echter niet voor “Onze week” van toepassing. Hieronder meer daarover.



Namens de eigenaren, Hans en Marie Therese Muller/Hanselaar kan ik jullie het volgende aanbieden:
Van zondag 8 juni t/m 15 juni 2008, vol pension, inclusief bed- en linnengoed, voor de prijs van €450,-. (anders dan in de folder/website gemeld). Daar is ook de begeleiding van Jan bij inbegrepen. Wijn en drankjes zijn exclusief en worden na afloop apart afgerekend.
Niet schilderende partners zijn ook van harte welkom voor de prijs van € 380,-.
Er is mogelijkheid om te poolen. Ik wil wel proberen te bemiddelen; vraag en aanbod graag aan mij doorgeven. Ook zijn dieet wensen mogelijk (op inschrijfformulier ).
Wil je extra dagen ervoor of erna blijven, dan kan dat. tegen de bijzondere prijs van €30,- per overnachting incl. ontbijt en ev. €20,- voor het 3 gangen diner incl. huiswijn.
Er is op “Le Vieux Chateau” volop gelegenheid om op meerdere uitnodigende plekken te werken, binnen en buiten. O.a onder de pruimenbomen, kijkend over de klaproos velden enz. Het is een prachtige omgeving.
Het is erg prettig om te weten dat de eigenaren helemaal zijn ingesteld op de wensen van schilderende mensen, er zijn b.v. al 5 ezels aanwezig en voldoende tafels om aan te werken.




Heb je al zin om te gaan maak dan snel gebruik van de antwoordbrief en stuur mij deze zo spoedig mogelijk toe, ( er zijn al 6 mensen die zich hebben aangemeld.) Max 12 personen.
Mocht je misschien toch nog vragen hebben, laat het mij weten. met vriendelijke groet,José Dicker
jose.dicker@planet.nl
Als je iets meer foto’s en sfeer wilt proeven kijk dan eens op de website, http://monsite.wanadoo.fr/chateaumuller

Geen opmerkingen: